Help Dusty Mixedfeelings de bus in!

Dusty Mixedfeelings

Draag bij aan twee bussen voor de voorstelling van De Stokerij!

Dusty Mixedfeelings is een theatrale roadtrip met de bus en in het theater, doordrenkt met country, blues en rock-’n-roll. De muziekvoorstelling bestaat uit drie verhaallijnen – die van moeder Hetty (Frédérique Spigt), Thomas (Yorick Zwart) en Marie (Anne Rats), waartussen het publiek verdeeld wordt. U hoort slechts ‘one side of the story’, maar maakt uiteindelijk dezelfde afsluiting in het theater mee. Twee van de drie verhalen spelen zich af in een rijdende bus, onderweg naar het theater, waar het derde verhaal gespeeld wordt en de voorstelling in een vlammend, emotioneel feest uitmondt, waar de vonken vanaf springen!

Help ons de roadtrip maken!
…En die twee rijdende bussen is precies waar we jouw hulp bij nodig hebben! Om de bussen te kunnen huren en technisch in orde te maken, hebben we een bedrag van € 3.800,00 nodig. Voor jouw donatie hebben we een aantal leuke tegenprestaties bedacht.

Via Voordekunst lees je meer over dot project en deze crowdfunding. Wil je ons helpen met het behalen van het doel, dan kan dat natuurlijk ook daar!