“Oh Ja Joh Corona” is 100% voordekunst en bereikte deze week de 29.000 kijkers!”

30 juni was de deadline van onze crowdfundingactie om geld in te zamelen voor het online theaterproject “Oh Ja Joh Corona”Eerlijk? We waren er best bang voor om een crowdfund te starten in tijden van covid-19, want zoveel mensen hebben als wij moeite om deze crisis het hoofd (financieel) boven water te houden. Maar er gebeurde waar we nooit op hadden durven hopen: na een week was ons streefbedrag gehaald!!We voelen ons enorm gesteund in het maken van dit project, wat dankzij de gulle donaties echt een cadeau voor de stad is geworden. 

We zijn op het moment van schrijven bij aflevering 26 en er hebben al meer dan 29.000 mensen naar de afleveringen gekeken. Bijna niet te bevatten zo’n aantal en we zijn daar ongelooflijk trots op! Ook zijn we trots op alle mooie reacties die we n.a.v. het project hebben mogen ontvangen. Oh Ja Joh bleek echt een cadeau voor alle mensen in Nederland die het nodig hebben, die zich uit de naad moeten werken, of gedwongen thuis moeten zitten, mensen met een onzekere toekomst, die knokken tegen faillissement of banenverlies, voor de helden, of alle mensen die ziek of herstellende zijn en wel wat steun kunnen gebruiken, of voor mensen die er gewoon gelukkig van worden en voor mensen die nu ieder dubbeltje moeten omdraaien.
En we gaan door! Iedere werkdag is er om 11.30 (en op zaterdag om 9.00) een nieuwe aflevering te zien op onze Facebook. Je hebt er niet eens een Facebookaccount voor nodig, ze zijn voor iedereen vrij te zien. En als je zin hebt om niet dagelijks een filmpje te krijgen, maar meteen alle filmpjes voor de week (en die van vorige weken) te bingewatchen?  Dan mail je naar info@destokerijschiedam.nl en dan kun je voor 10,00 een abonnement kopen op ons online magazine (te bezoeken via inloglink op deze site). We gaan de hele zomer door, tot begin september! 

Oh Ja Joh Corona wordt met veel liefde gemaakt door: Concept: Koen Wouterse, Anne Rats Regie: Koen Wouterse Film: Twan de Veer Muziek: Nienke Leone Vormgeving/campagnebeeld: Anouk van Mil Titels: Yvette Neuschwanger Website: Rutger Kroon Met dank aan: alle spelers, Jeneverie ’t Spul, Lucas Drinkwinkel, Pannenkoe Schiedam, La Salita, Theater aan de Schie, Buurtvrouw, Gemeente Schiedam, VSBfonds, Fonds Schiedam Vlaardingen, Cultuurfonds

En met speciale dank aan de volgende donateurs: Fem Petraeus, Eugene Dumoulin, Trudie Lucardie, Angele Wagelmans, Jette Rutteman, Reinko Hallenga, Peter van der Veer, Meike van ’t Hof, Familie Rook-Snel, Anke de Waard, Debby Petter, Saskia Scheer, Heleen Kool. Anne Bode, Art van der Linden, Mechteld Graafmans, Jan-Hein Reeringh, Monique Verweijmeren, Janneke Roks, Marjo Rijn, Corrie de Veer, Ine Elderkamp, Judith de Haan, Erik van Duijvenboden, Jerney Bisschop, Jasir, Dorinda Gommers, Ellen Vos, Anneke Post, Samantha Ghaffari, Kees Elbersen, Janet van Huisstede, Mylene McIlveen, Dina Zomot, Harm Menkhorst, Lisbeth Schipper, Peter de Poorter, Marijn Loendersloot, Antoinette Rijntalder, Elly van Puffelen, Michiel Enneking, Ria van Kleeff, Jolanda Coster, Mandy Koppenhagen, Marije van der Kraan, Marieke Klosters, John van Sliedregt, Ladies Circle Schiedam, Els van ’t Hof, Wouter Burger,  Lieke Berghout en alle donateurs die anoniem willen blijven 😉 Mede dankzij jullie is Oh Ja Joh Corona nu 100% voordekunst!