OORLOG
Wat zou jij doen als het hier was? (voor alle leeftijden vanaf 10 jaar)


OORLOG Wat zou jij doen als het hier was?, de nieuwste voorstelling van De Stokerij, kan voorlopig nog niet in het theater spelen en daarom gaat actrice Anne Rats op tournee langs huiskamers. OORLOG is een spannende voorstelling over oorlog, vluchten en je ergens thuis voelen en geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar. OORLOG is te boeken in huiskamers t/m juni 2021.

Anne Rats over OORLOG: “Ook al hebben we in 2021 al 76 jaar geen oorlog meer gehad in Nederland, oorlog bestaat overal. En of je nu oorlogje speelt met je vrienden, een leger bouwt in een computerspel of de ‘echte’ oorlog ziet op het journaal: het lijkt ver weg, het lijkt niet over jou te gaan. Maar: wat als de oorlog nu opeens bij ons uitbreekt?”
Meer over OORLOG.

OORLOG spelen in je huiskamer
Vanwege de sluiting van theaters, bieden we OORLOG van april t/m juni 2021 als huiskamervoorstelling aan! Als je een huiskamer hebt waar Anne 1,5 meter afstand kan houden tot jou en je familie, dan kun je Anne uitnodigen om de voorstelling te komen spelen. In het theater zit je doorgaans veel verder dan 1,5 meter van de acteurs af dus dit is een unieke kans om de voorstelling van heel dichtbij te beleven. Anne komt alleen en speelt OORLOG voor iedereen binnen jouw huishouden vanaf 10 jaar. Je kunt de voorstelling boeken voor 150 euro (exclusief reiskosten buiten Schiedam).
Voor boeken neem je contact op via: info@destokerijschiedam.nl

De voorstelling zet je aan het denken. Het verhaal wordt heel spannend verteld, met alle bijbehorende emoties, maar ik ga ook wel denken ‘wat zou ik doen?


Benji, 19 jaar, na huiskamer try-out OORLOG