Laaiende reacties op OORLOG

April en mei nagenoeg uitverkocht: huiskamervoorstelling OORLOG schot in de roos!


Het weekend van De Stokerij gaat goed van start! De maanden april en mei is de huiskamertournee van OORLOG zo goed als uitverkocht!!! Boek je voorstelling snel via info@destokerijschiedam.nl


Deze week verschenen er veel laaiende artikelen over dit bijzondere project. Zo was Sandra Don van het AD aanwezig bij een van de huiskamervoorstellingen in Schiedam en interviewde de toeschouwers (zie foto): Yvette Neuschwanger in AD: “Ik vond het heel bijzonder, want je bent opeens zo dichtbij. Op een podium is er toch meer afstand. Nu hadden we soms oogcontact, dat is gek, want dat zal in een theater niet zo snel gebeuren”

Patrick Neuschwanger: “Jij (Anne, red.) laat ons zien hoe het is om daar naartoe te gaan, in plaats van dat wij alleen maar vluchtelingen ontvangen. Daar krijg je een heel andere beleving bij. Het zet me aan het denken”  


En dan was er ook nog dit mooie stuk van Peter Joore/De Vlaardinger over Anne’s voorstelling in Peters huiskamer:“OORLOG schetst een afwisselend rauw en gevoelig beeld dat we kennen, maar niet begrijpen. Anne Rats speelt gloedvol, raakt snaren, zet het aan het denken en weet aan de bezoeker tranen van ontroering te ontlokken. De monoloog grijpt bij de keel.”
https://www.devlaardinger.nl/artikel/details/oorlog-wat-zou-jij-doen-als-het-hier-was