Back to All Events

Bedrog

  • Stadsgehoorzaal Vlaardingen 51 Schiedamseweg Vlaardingen, ZH, 3134 BB Netherlands (map)

Het is misschien wel je grootste angst: bedrogen worden door je geliefde of vrienden. Tegelijkertijd is bedrog een diep verlangen, op z’n minst de heimelijke gedachte. We spreken er schande van bij anderen, maar genieten van de verhalen. Totdat je er zelf in verzeild raakt. Het meesterwerk van Harold Pinter begint op het moment dat de affaire van Jerry met Emma, de vrouw van zijn beste vriend Robert, al beëindigd is. Doordat je als toeschouwer op het toneel tussen de acteurs zit, kun je niet anders dan meevoelen met de dilemma’s van de personages. Het bedrog, de strijd om de liefde en de strijd om elkaar. 

Tekst: Harold Pinter

Regie: Koen Wouterse

Spel: Yorick Zwart, Rutger Kroon, Anne Rats (vervangt Margje Wittermans)

Earlier Event: September 16
Nachtgasten
Later Event: November 29
Montyn