Back to All Events

Bedrog (Opstokereis Eindhoven)

  • Parktheater Eindhoven 1 Theaterpad Eindhoven, NB, 5615 EN Netherlands (map)

Theatermarathon De Opstokerij
Een weekend op stap in het Parktheater? Kom dan naar De Opstokerij van theatergezelschap De Stokerij. Ervaar op een unieke locatie in het Parktheater hoe het is om een dakloze te zijn. Bezoek om middernacht als nachtgast de spannende improvisatievoorstelling Nachtgasten. Rol rechtstreeks van het toneel je bed in, in een door Hampshire Hotel Parkzicht tot hotelkamer omgebouwde kleedkamer. Dineer en ontbijt samen met de acteurs. Een weekend dat anders zal zijn dan alle andere weekenden.

BEDROG: Het is misschien wel onze grootste angst: bedrogen worden. Maar ergens is bedrog ook een diep verlangen. We spreken er schande van bij anderen, terwijl we genieten van de verhalen. Totdat je er zelf in verzeild raakt. Neem plaats op het toneel tussen de acteurs en beleef dit stuk van Harold Pinter op een unieke manier.

Earlier Event: December 2
Kiwi (Opstokereis Eindhoven)
Later Event: December 2
Nachtgasten (Opstokereis Eindhoven)