Back to All Events

Kiwi (Opstokereis Eindhoven)

  • Parktheater Eindhoven 1 Theaterpad Eindhoven, NB, 5615 EN Netherlands (map)

Een weekend op stap in het Parktheater? Kom dan naar De Opstokerij van theatergezelschap De Stokerij. Ervaar op een unieke locatie in het Parktheater hoe het is om een dakloze te zijn. Bezoek om middernacht als nachtgast de spannende improvisatievoorstelling Nachtgasten. Rol rechtstreeks van het toneel je bed in, in een door Hampshire Hotel Parkzicht tot hotelkamer omgebouwde kleedkamer. Dineer en ontbijt samen met de acteurs. Een weekend dat anders zal zijn dan alle andere weekenden. 

KIWI, FREE AS A BIRD: Koen Wouterse schreef vijftien jaar geleden een indringend toneelstuk over het leven op straat. Een jaar lang trok hij op met de dakloze Anton Kolkman. Nu gaat Wouterse met het oude materiaal op zoek naar de Kiwi van nu. Hoe gaan Nederlandse steden nu om met hun daklozen?

Earlier Event: November 29
Montyn
Later Event: December 2
Bedrog (Opstokereis Eindhoven)