Back to All Events

Nachtgasten (Opstokereis Eindhoven)


  • Parktheater Eindhoven 1 Theaterpad Eindhoven, NB, 5615 EN Netherlands (map)

Theatermarathon De Opstokerij
Een weekend op stap in het Parktheater? Kom dan naar De Opstokerij van theatergezelschap De Stokerij. Ervaar op een unieke locatie in het Parktheater hoe het is om een dakloze te zijn. Bezoek om middernacht als nachtgast de spannende improvisatievoorstelling Nachtgasten. Rol rechtstreeks van het toneel je bed in, in een door Hampshire Hotel Parkzicht tot hotelkamer omgebouwde kleedkamer. Dineer en ontbijt samen met de acteurs. Een weekend dat anders zal zijn dan alle andere weekenden.

NACHTGASTEN: Het improvisatietheater waarbij het publiek meer weet dan de acteurs. Wees getuige van het onmogelijke: vier doodsbange en totaal onwetende acteurs kruipen in de huid van personages die ze nog niet kennen. Ze improviseren ter plekke de volledige voorstelling.

Concept: Koen Wouterse, Yorick Zwart en Niels Croiset

Earlier Event: December 2
Bedrog (Opstokereis Eindhoven)
Later Event: December 3
Montyn (Opstokereis Eindhoven)