Back to All Events

Kleine Sofie en Lange Wapper: matinee

Wat als je altijd maar in bed ligt, omdat je heel ziek bent? Wat maken kinderen buiten allemaal mee? En wat gebeurt er eigenlijk als je doodgaat? Kleine Sofie is doodziek en wil, voordat ze sterft, dolgraag weten Wat Er In Het Leven Te Koop Is. Op een nachtkomen de poppen in haar kamer tot leven. Samen met Lange Wapper, Meneer Beertje, Terror en Annabella gaat Sofie op een zoektocht. Zo ontdekt ze in sneltreinvaart Wat Er In Het Leven Te Koop Is. Heel veel!

In co-productie met Theater aan de Schie, brengt De Stokerij met Kleine Sofie en Lange Wapper dit jaar een eigen muzikale familievoorstelling tot leven, gebaseerd op het boek van Els Pelgrom! Naast acteurs Anne Rats, Yorick Zwart (De Stokerij) en Kenneth Herdigein zullenveel amateurspelers en -muzikanten en de kinderen van de Jonge Stokerij gaan meespelen. Een echt Schiedams kerstspektakel!

Spel: Anne Rats, Yorick Zwart, Kenneth Herdigein e.v.a.

Muziek: Arend Niks, Roos Drenth, Mick Paauwe (Nieuw Niks)

Script: Anne Rats (naar het boek van Els Pelgrom)

Regie: Koen Wouterse

Tickets via Theater aan de Schie: https://theateraandeschie.nl/voorstelling/kleinesofieenlangewapper of via 010 24 674 67

TOURNEE OKTOBER T/M DECEMBER 2018 

Earlier Event: December 23
Kleine Sofie en Lange Wapper: matinee
Later Event: January 13
Kiwi (Opstokereis Tilburg)