Back to All Events

Festival De Opstokerij


Vlammen in februari! De Stokerij stookt Schiedam weer op met een tweede editie van Festival De Opstokerij, in samenwerking georganiseerd met Theater aan de Schie; Schiedams eigen theaterfestival met theatervoorstellingen, muziek, theatrale lezingen en drie avonden een theaterdiner. Voorlopig programma in willekeurige volgorde:


• Première Don’t shoot the piano player; een nieuwe solovoorstelling van Yorick Zwart.
• Improvisatie hit Nachtgasten.
• Adam en de Anderen; een voorstelling voor kinderen vanaf 7 jaar die gaat over acceptatie, met liefde naar elkaar kijken en durven zijn wie je bent.
• Preview van Dusty Mixedfeelings; muziektheatervoorstelling die De Stokerij maakt, in samenwerking met Ocobar, voor in de zomer van 2018.

En natuurlijk zullen De Stokerij en Theater aan de Schie u nog verder opstoken met sneak previews van nieuwe voorstellingen, het hele festival door! Het hele programma en speelschema wordt z.s.m. bekendgemaakt op www.theateraandeschie.nl 

Earlier Event: January 21
Lekker Belangrijk (6+)
Later Event: May 12
Nachtgasten