Back to All Events

Oh Ja Joh, Hoezo Dan?


Er zijn maar weinig mensen zo vurig en gepassioneerd als de Schiedammers, maar ze lopen er niet mee te koop. Als een buitenstaander de liefde verklaart aan deze stad, is steevast de reactie: ‘Oh ja joh, hoezo dan?’ Maar daar komt de trots van de Schiedammer om de hoek kijken. De glans in de ogen als een buitenstaander vertelt wat zo mooi is aan de stad. De gretigheid waarmee ze door blijven vragen en zelf staan te popelen om hun Schiedamse verhaal te delen. Dit project bestaat uit die verhalen: een voorstelling voor mensen die elkaar anders nooit ontmoet hadden, voor mensen die dol zijn op Schiedamse verhalen en voor mensen die herinneringen en toekomstdromen willen delen. Een waarschuwing vooraf: je blik op Schiedam en Schiedammers zal voorgoed veranderen.

Spel: Peter van der Veer, Annemarie van der Wilden, Kathelijn van der Veer, Rinus van Eijck, Dik Schenk, Anneke Post, Joke Riksen
Muziek: Caffeine (Meike Steerneman, Nienke van der Velden, Luna Hallenga) en Koninklijk Schiedams Mannenkoor "ORPHEUS" 

Locatie: Winkelcentrum Hof van Spaland

Speeltijden: 

24 juni 13u en 15u
25 juni 13u en 15u

Tickets: https://mooiwerk.globalticket.nl/nl/event/2372