Back to All Events

Bedrog (Opstokereis Tilburg)

  • Theaters Tilburg 10 Louis Bouwmeesterplein Tilburg, NB, 5038 TN Netherlands (map)

Ontmoet De Stokerij, een nieuw theatercollectief rondom de Nachtgasten-acteurs Yorick Zwart en Koen Wouterse en actrice Anne Rats. Het gezelschap wordt in Tilburg gelanceerd met het minifestival Opstokerij: twee voorstellingen (Kiwi, Free As a Bird en Montyn) in de namiddag op gekke plekken in de schouwburg met een beperkte capaciteit. In de avond het grotere stuk Bedrog (Pinter) in de studio. 

Bedrog, een meesterwerk van Harold Pinter. Het stuk begint op het moment dat een affaire tussen een man en de vrouw van zijn beste vriend al beëindigd is. Vanaf daar gaat het stuk terug in de tijd: scène voor scène ga je terug naar het moment waarop de liefde onontkoombaar begon.
regie: Koen Wouterse | spel: Rutger Kroon, Margje Wittermans & Yorick Zwart

Earlier Event: January 13
Montyn (Opstokereis Tilburg)
Later Event: January 18
Bedrog