Back to All Events

Kiwi (Opstokereis Tilburg)

  • Theaters Tilburg 10 Louis Bouwmeesterplein Tilburg, NB, 5038 TN Netherlands (map)

Ontmoet De Stokerij, een nieuw theatercollectief rondom de Nachtgasten-acteurs Yorick Zwart en Koen Wouterse en actrice Anne Rats. Het gezelschap wordt in Tilburg gelanceerd met het minifestival Opstokerij: twee voorstellingen (Kiwi, Free As a Bird en Montyn) in de namiddag op gekke plekken in de schouwburg met een beperkte capaciteit. In de avond het grotere stuk Bedrog (Pinter) in de studio.

KIWI: Een keiharde en indringende solovoorstelling over de Arnhemse dakloze Anton Kolkman. Het laat zien hoe makkelijk ieder mens kan afglijden, hoe weinig mogelijkheden er zijn voor hen die zijn afgegleden, maar vooral over hoe je de mooie dingen van het leven op waarde moet schatten.
regie: Fred Goessens | spel & tekst: Koen Wouterse

Earlier Event: December 23
Kleine Sofie en Lange Wapper: matinee
Later Event: January 13
Montyn (Opstokereis Tilburg)