Back to All Events

Nachtgasten

  • Wennekerpand 2 Vijgensteeg Schiedam, ZH, 3111 PT Netherlands (map)

Wees getuige van het onmogelijke: vanavond duiken vier doodsbange en totaal onwetende acteurs in de huid van personages die ze nog niet kennen. Ze moeten ter plekke de volledige voorstelling improviseren met het publiek als getuige, gewapend met de meest gruwelijke geheimen, zonder die van de ander te weten. Dit terwijl het publiek dat allemaal wel weet.

U zit er bovenop, terwijl de beste acteurs van Nederland transformeren in personages die ze nooit eerder speelden, zich verliezen in de verhalen, vechten op leven en dood met de allermooiste rollen. Alles voor het verhaal! Niets is spannender en verslavender. Nog nooit zat u zo dicht op de huid van de acteurs, terwijl de voorstelling voor uw ogen gecreëerd wordt. Wie heeft het gedaan? Wie doet het met wie? En hoe loopt het af? Improvisatietheater, the next level. Alleen u weet waar dit heen gaat.

Nachtgasten moet u gezien hebben. Elke voorstelling is uniek en de spannendste toneelervaring die u maar kan hebben. Zorg er voor dat u dit niet mist!

Concept: Yorick Zwart, Koen Wouterse en Niels Croiset 

Earlier Event: February 16
Festival De Opstokerij