Met je vader naar De Stokerij

Van 13 t/m 22 juni spelen we onze nieuwe voorstelling Over Vaders (en hoe er vanaf te komen) in Schiedam. De kaartverkoop is gestart. Op zondag 16 juni hebben we zelfs een heuse vaderdageditie, maar die is al uitverkocht. Maar niet getreurd, want dan verras je je vader gewoon op Vaderdag met ontbijt op bed en kaartjes voor Over Vaders op 21 en 22 juni in het Wennekerpand. Minstens net zo leuk! Bestel snel

Over de voorstelling
De reis van vaders en dochters is er een van vallen en opstaan. Een vader loopt vaak achter op de feiten. Dit begint al bij de geboorte, waar hij op het belangrijkste moment van zijn leven niet veel meer kan doen dan thee halen. Als de reis vervolgt, zijn vaders en dochters op het ene moment beste vrienden en het volgende moment begrijpen ze geen bal van elkaar. In Over Vaders gaat acteur, regisseur en vader Koen Wouterse, met vier van zijn leerlingen, Max, Bianca, Pien en Emma, op zoek naar de formule om alle misverstanden tussen vaders en dochters voor altijd te voorkomen. Dit doen ze door toneel te spelen, door te dichten en te zingen. In een hoog tempo en op vrolijke toon nemen ze het publiek mee in een ontroerende achtbaan van herkenning. Bekende scenes uit theaterstukken en films komen voorbij, maar ook eigen geschreven teksten waarbij zowel Wouterse als zijn theaterdochters allemaal hun hart op tafel leggen.

Koen Wouterse: “Ik ben zelf vader van een dochter van 10 en opvoeden is voor mij een weg van vallen en opstaan. Het gaat van fantastisch tot onzeker en ik kijk erg op tegen het moment dat ik haar los moet laten. De meiden waar ik nu mee speel worstelen met hetzelfde, maar dan vanaf de andere kant, wat tot hilarische momenten leidt!”

Meer info & tickets