Y.use('node', 'node-load', function(Y) { Y.on('domready', function() { ... /* (1) Reformat blog entries published dates */ ... /* (2) Replace time since strings with published dates */ ... /* Substitute specific strings */ Y.all('.ss-social-button').setHTML('Delen'); Y.all('.inline-read-more').setHTML('Meer lezen'); Y.all('.newer-posts').setHTML('Nieuwer'); Y.all('.older-posts').setHTML('Vorige berichten'); Y.all('.comments').setHTML('Commentaar'); }); });

Kleine Sofie en Lange Wapper

Wat als je altijd maar in bed ligt, omdat je heel ziek bent? Wat maken kinderen buiten allemaal mee? En wat gebeurt er eigenlijk als je doodgaat? Kleine Sofie wil dolgraag weten Wat Er In Het Leven Te Koop Is. Op een nachtkomen de poppen in haar kamer tot leven. Samen met Lange Wapper, Meneer Beertje, Terror en Annabella gaat Sofie op een zoektocht. Zo ontdekt ze in sneltreinvaart Wat Er In Het Leven Te Koop Is. Heel veel!

In co-productie met De Stokerij Schiedam, brengt Theater aan de Schie met Kleine Sofie en Lange Wapper dit jaar een eigen kerstvoorstelling tot leven! Een muzikale familievoorstelling die gebaseerd is op het boek van Els Pelgrom. Voor deze kerstvoorstelling gaan De Stokerij en Theater aan de Schie spelen o.a. Anne Rats, Yorick Zwart (De Stokerij) en Kenneth Herdigein naast lokale amateurspelers, -muzikanten, basisschoolleerlingen en lokale ondernemers. Een voorstelling voor en met Schiedam! 

Speeldata:

20 dec 15.00 Theater aan de Schie, Schiedam
21 dec 19.00 Theater aan de Schie, Schiedam
22 dec 19.00 Theater aan de Schie, Schiedam
23 dec 15.00 Theater aan de Schie, Schiedam
23 dec 19.00 Theater aan de Schie, Schiedam

oktober t/m dec 2018: landelijke tournee

Kijk voor meer informatie en tickets op www.theateraandeschie.nl