Van 16 februari t/m 18 februari 2018 bezet De Stokerij weer het Wennekerpand om Schiedam op theatrale en feestelijke wijze kennis te laten maken met hun repertoire en gloednieuwe plannen. Stuk voor stuk nieuwe voorstellingen, waar u voor het eerst bij kunt zijn!

 
stokerij_oranje.png

de stokerij

De Stokerij maakt theatrale voorstellingen die herkenbaar zijn voor alle lagen van de bevolking, vanuit de drijfveer dat theater iedere avond, als nieuw, in het ‘NU’ ontstaat. Schiedam is ons huis en onze inspiratie, waarvandaan we heel Nederland afreizen met voorstellingen waarin we het leven zelf op het toneel zetten met ons publiek daar middenin.

We leven in een tijd waarin alles steeds sneller gaat en mensen steeds minder de tijd nemen, ook om naar het theater te gaan. Wij geloven dat theater een onvervangbare, toegevoegde waarde kan bieden. Theater dat ontstaat recht voor je neus, iedere avond opnieuw, geen voorstelling is hetzelfde en het publiek heeft dus altijd een unieke ervaring. Bij De Stokerij werken we vanuit de motivatie om juist dit ‘live-aspect’ voor het publiek voelbaar te maken. Daarom zetten we ons publiek ook middenin de actie: tussen de spelers in.

Lees meer →

 

 op tour 2017/2018

stokerij_backdrop.png

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Naam
Naam