De Stokerij met zomerstop, met goede moed terug

Maandag hebben we verdrietig en met een gezonde dosis woede 😉 het besluit van het Fonds Podiumkunsten over onze meerjarige subsidieaanvraag 2021-2024 gelezen: onze aanvraag is niet gehonoreerd.
Hoewel we teleurgesteld zijn, gaan we niet bij de pakken neerzitten. Ja, er zullen projecten verschoven of geannuleerd moeten worden, maar ook in deze onzekere tijden geloven we dat we, samen met de Gemeente Schiedam, onze geweldige partners in stad en regio en samen met iedereen die ons steunt, mooie nieuwe mogelijkheden zullen vinden!
We feliciteren onze collega’s met positieve adviezen en treuren mee met de grote hoeveelheid collega’s die ook niet gehonoreerd werden. Er is veel te weinig geld voor ons vak en we hopen dat hier met Prinsjesdag (of het liefst daarvoor al!) verandering in zal komen.
Wij zijn nu even met zomerstop tot 31 augustus (Oh Ja Joh Corona loopt gewoon door zoals gepland!) en laten dan zsm weer van ons horen! Mocht je ons de komende periode willen ondersteunen: stuur dan even een mailtje naar info@destokerijschiedam.nl


De Stokerij Schiedam
Anne Rats Koen Wouterse Avril Hensen