Kaartverkoop nieuwe voorstelling gestart

Na het succes van Het Vergissingsbombardement komen we nu opnieuw met een bijzondere locatievoorstelling. Vanaf 24 november speelt Koen Wouterse in Boerderij Landvreugd De Achterblijver. Meesterverteller Wouterse neemt je mee naar een ingrijpende gebeurtenis in zijn jeugd, die bij hem steeds vaker de vraag oproept: hoe leef je je beste leven? Leef je liever lang of leef je liever goed? Of kan het allebei?  Ga je door of laat je los? En hoe zorg je ervoor dat de achterblijvers door kunnen? Een hartverwarmende eindejaarsvoorstelling onder het genot van een heerlijk kopje erwtensoep.

Regisseur Anne Rats: “De Achterblijver is een intieme, persoonlijke voorstelling over leven en dood. Een ode aan het leven met humor, maar waar je, samen met Koen, ook flink aan het denken wordt gezet over hoe je dat het beste doet: zowel leven als sterven.”

De Achterblijver gaat op 24 november 2023 in première en is t/m 24 december 2023 elke vr-za-zo te zien in Boerderij Landvreugd, bij Scouting Tono-groep, Sweelincksingel 3-7, 3122 AL Schiedam. Tickets koop je hier.