Nieuwe editie Theaterfestival De Opstokerij

Op 15 en 16 juli organiseren we het jaarlijkse Theaterfestival De Opstokerij. De kaartverkoop is gestart! Tijdens dit festival laten we zien welk talent we in huis hebben. Dit jaar voor het eerst op een nieuwe locatie: 15 en 16 juli in de Sodafabriek, Schiedam. We verwelkomen het publiek in de ‘cantina’ van de Sodafabriek met een heerlijke theatrale lunch of borrel. Vervolgens starten een theatrale route door de Sodafabriek. De Sodafabriek is een prachtig monumentaal pand dat wij tot de nok toe vullen met theater: musical meets cabaret meets misdaaddrama!

Praktische info
De start van de theaterroute wordt gevormd door een kleine, smaakvolle lunch (13:00) of borrel (16:00), verzorgd door De Soda Bunch (Sodafabriek). Tijdens deze hapjes, speciaal bedacht voor het festival, geserveerd in de cantina, worden de eerste scenes al gespeeld, dus don’t be late!

Kaarten a 15,00 (inclusief hapjes en een drankje) te koop via onze webshop en op de dag zelf aan de deur. Let op: er is beperkt plek, dus wacht niet te lang!