De Stokerij is op zoek naar nieuw talent!

Altijd al in een theatervoorstelling willen spelen? Goed nieuws! Wij zetten de deuren open voor nieuwe jonge spelers van 8 t/m 12 jaar. Je wordt onderdeel van De Jonge Stokerij en gaat werken aan de remake van onze hitvoorstelling “Kleine Sofie en Lange Wapper”. De cast bestaat volledig uit jonge spelers, onder regie van acteurs van De Stokerij. Doe op 3 maart auditie in Theater aan de Schie en wie weet ben jij erbij.

Audities
Op zondag 3 maart houden we de audities op het toneel van Theater aan de Schie in Schiedam. Je geeft je op voor De Jonge Stokerij tot eind 2024 en speelt o.a. mee met Kleine Sofie en Lange Wapper. De auditierondes zijn van 11:00-14:00 en van 15:00-18:00 uur. Als je geselecteerd wordt, beginnen de wekelijkse repetities op 16 maart van 10:00-11:30 of 12:00-13:30 uur. Let op! “Kleine Sofie en Lange Wapper” gaat spelen medio juli 2024 (datum nnb, maar niet na 15 juli 2024). De laatste 2 weken kunnen er in overleg extra repetities ingelast worden.

Speel je mee?
Ben of ken jij het talent dat wij zoeken? Vind je het leuk om op een podium te staan? Lijkt het je leuk om met professionele acteurs te werken en een bijzondere voorstelling te maken? Dan is dit je kans! Meld je voor donderdag 29 februari aan via Anne Rats, anne@destokerijschiedam.nl. Vermeld je naam, geboortedatum, woonplaats en de mailadressen en telefoonnummers van je ouders en leg uit waarom het je leuk lijkt om mee te werken aan een theatervoorstelling. Ervaring is niet vereist. Je krijgt een ontvangstbevestiging in je mail. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ook contact opnemen met Anne.

We zien je graag op 3 maart!