Kaartverkoop ROMY & JULIA gestart

Tijdens de kerstvakantie kun je traditiegetrouw met de hele familie genieten van een nieuw spektakel van De Stokerij in Theater aan de Schie! Na successen als Kleine Sofie en Lange Wapper, De Heksen en De Kleine Prins(es) en de filmversie van KONING presenteren de makers nu ROMY & JULIA (8+). Deze familievoorstelling is een eigentijdse bewerking van het bekendste liefdesverhaal van William Shakespeare, in een Schiedams jasje. Van 2 t/m 6 januari 2023 te zien in Theater aan de Schie. De kaartverkoop is gestart!

Over ROMY & JULIA
Romy en Julia komen uit twee totaal verschillende Schiedamse families: de ene handelt in jenever, de ander in autobanden. Bij toeval komen ze elkaar op een houseparty tegen en ze worden in één klap verliefd. Hun liefde is groots en onstuimig, maar stuit op veel onbegrip in hun beide families en de rest van de samenleving.

Deze vijfde familievoorstelling van De Stokerij Schiedam en Theater aan de Schie gaat over twee star-crossed lovers: twee jonge mensen proberen uit te vinden wie ze zijn en wat ze voelen in een maatschappij die verteerd wordt door kortzichtigheid en geweld.

Regisseur Koen Wouterse: “Ik vind het geweldig om een nieuwe versie van Romeo en Julia te maken. Het is het grootste liefdesverhaal aller tijden en een ode aan de liefde in een wereld waarin mensen steeds meer tegenover elkaar komen te staan. Ik ben ontzettend blij met de diverse cast die op het toneel staat. We zijn met veel en ieder heeft zijn eigen talent. Romy & Julia wordt een feest vol muziek, dans, zang. We gaan het leven, de fantasie, de rebellie vieren. En de liefde. Altijd de liefde.”

Speeldata
ma 2 t/m vr 6 januari 2023 19:00 uur
Theater aan de Schie

Kaartverkoop
Tickets zijn te koop via Theater aan de Schie:
(010) 2 467 467 / bestel online